Mgay’s Blog

diaris digitals

Posted on: Març 4, 2009

He escollit els diaris digitals www.e-notícies..com i www.semanaldigital.com .Un és en català i l’altre en castellà, només tenen versió en digital i els dos contenen informació de varis aspectes.

E-notícies m’agrada perquè té moltes seccions. Les informacions van titulades i subtitulades per ser més clares. Les notícies estan separades per paràgrafs i són ràpides de llegir. Són curtes i no van firmades. La web està molt bé perquè va actualitzant les notícies i, a més, pots rellegir les notícies passades. També es poden llegir els comentaris dels lectors i escriure la teva opinió sobre cada notícia. Això fa que el lector pugui dir la seva, intervenir i saber l’opinió d’altre gent. És una pàgina web que no té gaire publicitat i facilita la lectura. A part de veure els comentaris dels lectors, també pots saber quantes lectures ha tingut cada notícia i així pots veure quina ha estat la notícia de més interès cada dia. Hi ha molts  aspectes audiovisuals com imatges i vídeos, fet que li dóna més credibilitat i fa més visual la notícia. Els articles d’opinió també es poden comentar i els usuaris poden fer-se un blog a la mateixa pàgina perquè els lectors puguin llegir el que van publicant. És una web amb molta informació: temps, cultura, televisió, política, esports, economia, societat… Pel meu gust és una web molt complerta.

El Semanal digital, és una web semblant a e-noticies. Té varies seccions: España, esports, economia, internacional, autonomies, cultura, llibres, salut, blogs… Cada secció té un nom original com Gargantas profundas, Mundo, Chismógrafo… Té gràcia i el fet de canviar el nom a les seccions més clàssiques fa que li doni un to original i fresc. Li dóna importància als blogs i als aspectes audiovisuals ja que hi ha dues seccions, galería de fotos i galería de vídeos, que fan que el lector pugui veure les fotografies de cada notícia publicada i això fa que, abans de llegir la informació, miri la fotografia i escollir què llegir a través de la imatge i no amb el titular. Penso que és una web entretinguda i amb molts continguts. Et pot tenir enganxat molta estona, més que l’e-notícies.

Els links per trobar les webs: www.e-noticies.cat i www.elsemanaldigital.com

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis

Categories

%d bloggers like this: