Mgay’s Blog

Una altra forma de comunicar, el videoblog

Posted on: Març 11, 2009

El videoblogs són el resultat de l’evolució dels blogs. Es poden penjar a les mateixes plataformes que els blogs. Es tracta de videos penjats a la xarxa per a ser vistos i comentats.

És una manera de fer blogs però de forma audiovisual.

Sempre hi ha hagut moltes formes de comunicar però amb Internet s’han multiplicat i ha originat noves formes com és el cas del videoblog. És com un blog on la gent pot deixar els seus comentaris però amb clips de video de calitat de tots els temes que ens puguem imaginar: des d’actuacions musicals fins a enquestes al carrer i dramàtics. 

videoblog

 

El videoblog ha culminat la forma d’expressió d’una persona. Amb el videoblog, el seu autor es converteix en productor, director, guionista i, si vol, en actor. A través d’uns programes de qualitat, cadascú pot fer la seva propia porducció.

Si algú vol reivindicar quelcom, explicar alguna cosa nova o donar a conèixer quines són les seves preferències, ho pot fer d’una manera original. Només ha de registrar el seu nom en alguna de les plataformes ja existents, o bé, crear una nova pàgina i penjar els videos que vulgui.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis

Categories

%d bloggers like this: