Mgay’s Blog

Blogs sobre la interpretació dels somnis

Posted on: Abril 1, 2009

 

Porto ja uns dies buscant blogs que parlin de somnis i del subconscient i no ha sigut gaire fàcil. M’he trobat amb gent que algun dia, en el seu blog, ha escrit els seus somnis més freqüents però són poques persones les que dediquen tot un blog per parlar sobre la interpretació dels somnis. He trobat un molt interessant que si que ho fa i la resta que m’han agradat són diccionaris amb moltes explicacions.

 

He trobat de tot però només 3 d’interessants:

  •  Hi ha un de wordpress que està molt ben fet. Es tracta d’un diccionari que explica la interpretació de cada somni segons què hagis somiat. Comença per la lletra ‘A’ i cada pàgina del blog té un link amb la següent. De la lletra ‘A’ passes a la ‘B’ i així consecutivament. També pots anar d’un signe del zodíac a un altre i llegir sobre ciències, diguem-ne extraordinàries, com la quiromància, la grafologia,  la numerologia, els secrets del rostre…És un blog molt complert. On pots anar passant de pàgina a través dels mateixos links del blog i pots llegir i comentar tots els temes que tracta. Té bons enllaços i això fa que la lectura sigui més dinàmica. A cada pàgina et recorda que has llegit a l’anterior i de què tracta la següent.
  • Navegant per la xarxa m’he trobat també amb un altre blog amb forma de diccionari que interpreta també els somnis i parla de fets i coses místques però no és tant complert com l’anterior.
  • Astrosideral és el millor blog que he trobat. Es tracta d’un blog amb molts enllaços i moltes explicacions. Està molt ben fet perquè també inclou imatges, un rellotge amb l’hora actual i pots posar l’idioma que vulguis. Té un traductor on-line! Es poden deixar comentaris i té links que et porten a altres blogs. Té un bon disseny i és clar. Posa la data d’actualitzacó i l’hora de les publicacions i els comentaris.

Realment, trobar blogs que parlin de coses específiques i concretes és molt interessant i permet que persones que no es coneixen comparteixin experiències

 

 

Deixa un comentari

Categories